Inred kontoret på ett smart sätt

För att fysiska och digitala möten ska gå så effektivt som möjligt är det viktigt att inreda kontoret på ett smart sätt. Tekniska lösningar kan bidra till en lång rad olika fördelar, vilket är en viktig investering i en tid då företagsvärlden blir allt mer digitaliserad. När du inreder kontoret behöver det passa bra för både arbete och möten, fysiska såväl som digitala.

Med ett stort utbud av whiteboardtavlor i olika storlekar att välja mellan är det enkelt att hitta ett representativt alternativ till dina kontorslokaler. Om kontorets lokaler är stora med många anställda kan det passa bättre med en större whiteboardtavla där det går att skriva upp mycket information. För att kunna delge information i anslutning till dörrar och ingångar kan det passa bättre med en mindre whiteboardtavla med magnetisk funktion.

Främja effektiva möten

Genom att inreda med ergonomiska stolar och bord går det att skapa mer effektiva möten. Det är viktigt med en god arbetsmiljö för att undvika slitage på kroppen. De kroppsdelar som mest kan påverkas av dåliga sittställningar och möbler är axlar, nacke och händer. Med olika tekniska lösningar underlättas både fysiska och digitala möten. Du kan köpa in skärmar, mikrofoner, högtalare och kameror för att alla behov ska tillgodoses.

Inred för digitala och fysiska möten

Som företagare är det idag nödvändigt att kunna hålla digitala möten. Under de senaste åren har företagens digitalisering ökat i Norden, men Sverige ligger i jämförelse fortfarande långt efter. Företag måste anpassa sig till den digitala revolutionen och särskilt tillverkande bolag kommer att genomgå stora omställningar. Under pandemin var det många företag som upptäckte fördelen med att kunna hålla digitala möten, och lärdomarna finns kvar även efteråt.

Det är positivt att inreda kontoret så att det passar väl för både fysiska och digitala möten. Fördelarna med att träffas fysiskt är att det går att ha ett större utbyte. Diskussionerna samt insikterna blir ofta större och bredare än vid digitala möten som behöver hållas inom en mer snäv tidsram. Digitala möten har dock egna fördelar, där det går att träffas oavsett var deltagarna befinner sig i Sverige eller utomlands. Många väljer nu att ha digitala möten hemma, och även då krävs det en bra inredning på hemarbetsplatsen.