Snygga och enkla nyhetsbrev

Nyhetsbrev är bland de mest effektiva marknadsföringsmetoderna som finns. Men det förutsätter att kunderna verkligen läser dem. Satsa på en digital plattform som Rule som hjälper dig att skriva snygga och enkla nyhetsbrev till dina kunder.

Det absolut viktigaste är att kunderna först öppnar mejlet och sedan läser det. Inte nödvändigtvis varje ord, men så pass mycket att de ser vad du erbjuder. Genom att använda professionella mallar med genomtänkt layout behöver du inte vara designer för att lyckas. Gå in på Rule och skapa snygga nyhetsbrev med Rules program alldeles gratis redan idag och kom igång med nyhetsbreven på allvar.

Marknadsför med nyhetsbrev

Många framgångsrika företag använder nyhetsbrev som grunden för sin marknadsföring. Det är ett enkelt sätt att både fördjupa relationen med kunderna, samtidigt som du som företagare snabbt når dem med bra erbjudanden.

För att lyckas med marknadsföringen måste det finnas en ekonomisk anledning för mottagaren att öppna mejlet. Det kan vara en vara till nedsatt pris, en produkt eller tjänst som kommer att underlätta deras liv eller en rabattkod på hela sortimentet. Kunderna är sällan intresserade av företaget som sådant eller bilder från fikarummet. Det passar bättre i sociala medier. När de öppnar nyhetsbrevet från ditt företag vill de alltid hitta ett riktigt intressant erbjudande.

Snygga nyhetsbrev

Den stora fördelen med Rules plattform är att du med några klick kan skapa ett snyggt och professionellt nyhetsbrev. Layouten, alltså hur mejlet ser ut i utformning, typsnitt och färger, är jätteviktigt. När du använder Rules program kommer bilderna och rubriken komma på rätt ställe, utan att du behöver tänka på det. Det som skiljer nyhetsbrev som konverterar till ökad försäljning och ett nyhetsbrev som hamnar i papperskorgen är just hur det ser ut. Kunderna får också större förtroende för ditt företag om nyhetsbreven ser professionella ut.